mandag den 9. september 2013

Gigantisk skandale til Dansk rap 25 år i Tivoli

Far er ikke skuffet, far er edderspændt og vanvittigt hidsig, og har lyst til at lade næverne tale.

 Til Tivolis opreklamerede show i fredags var der en masse folk der har betydet en masse for dansk rap gennem tiden. Det er i og for sig fint nok, men legenden over dem alle, manden der lavede dansk raps første certificerede banger, monstercuttet der tager dem alle ud blev ikke nævnt med så meget som en sætning. Er det de andre rapperes mindreværd i den skillzmæssige afdeling, der har gjort de ikke turde tage bladet fra munden og give props til en pionér?

Dansk rap i Tivoli blev fejret med 25 år, men dette track beviser vi ihvertfald kører på 29. The motherfucking man Gunnar Nu droppede helt tilbage i 1984 hardcore rim på ondsindet manér. 

Det er jo åbenlyst han burde have optrådt. Ok, siger du han er faktisk død. Jeg siger Ok, det ved jeg sgu da godt, men det er sgu da ingen undskyldning. For nylig blev Tupac hevet frem i en hologram version til et Dr. Dre show, og Gunnar er sgu da mindst lige så stor en legende, så der burde Tivoli sgu have oppet sig. Vi vil have Hologram-Gunnar ikke nu men lige NU for helvede.

Heldigvis har du den fantastiske blog "Lejligheden til venstre" til at hjælpe dig lidt på vej, hvis du er født i går eller noget der minder om det. Husk jeg kan ikke garantere du kan håndtere det, men her er ihvertfald noget autoriseret gangstashit.Ingen kommentarer:

Send en kommentar