torsdag den 25. november 2010

Grovboksen releasefest på Rust 17.11.2010Jeg beklager mange gange til mine trofaste to læsere, at der er gået et stykke tid, men jeg har en fucking god undskyldning til gengæld.

Vi har kørt 100 procent på Sandheden Grovboksen release, og nu er det back to business som normal.

Det var en storslået oplevelse for Sandheden familien og et release på flere planer at holde den store Grovboksen monsterreleasefest på Rust i sidste uge. Det var fantastisk at se det hele gå op i en højere enhed, efter alle de timer, frustrationer, erfaringer osv. man har gjort sig under hele den her proces med at lave "Grovboksen" mellem 2007 og 2010.

Tusind tusind tak til alle de fantastiske mennesker, der var i huset, for at brage op på den mest seriøse manér.

Et stykke tid efter folk væltede ind diskede kongen af hundige op med det bedste Kim Hot show jeg har overværet. Jeg var lamslået over at folk kunne hans tekster, og det var tydeligt at se at kongen har en fucking fanskare nu. Så props til Kim for at komme igennem, og for et underholdende show.

Vores eget show gik over alt forventning, og vi fik taget til at løfte sig på gode gamle Rust, og det fungerede rigtig godt med et fedt gæste lineup. Dette var det første show hvor vi havde så mange gæster med, men rotationen var top.

Tak til propagandaministeren for et fantastisk job, Kim Hot og den ualmindeligt cool dude David Dieu, der var kommet hele vejen fra Slagelse for at reppe Sandheden.

Setlisten var som følger

Instrumental hyldest til Stein Bagger
Gud er død
Elegantier
Soundtracket til dit lorteliv
Solbriller indenfor
Oi Oi Oi
Gigantisk triumf

Ingen kommentarer:

Send en kommentar