mandag den 22. august 2011

8 ting jeg vil dele

1. På en positiv note. "Lejligheden til venstre" er nu kun et nummer fra at være færdigmixet i Adam Samplers kyndige hænder. Dv dog sige at der kommer rettelser og shit oveni hatten, men ikke desto mindre er det fuldstændig sindsygt.

2. Sandheden "Grovboksen" sælger her ret forsinket og et godt stykke tid efter den udkom som varmt brød. Ok, måske ikke varmt brød men ihvertfald som lunt farsbrød om ikke andet.

3. "Lejligheden til venstre" udkommer ikke på Mixtapemusic. Det udkommer mere sandsynligt på Fuck Alle Jer Fucking Svin Records.

4. Jeg har fået mit lille setup oppe at køre og har opgraderet computer, så nu er jeg i gang med at lave beats. Jeg kommer til at være en selvproducerende entity (med lidt hjælp fra the homies naturligvis).

5. At lave musik er superfedt og i mit tilfælde en nødvendighed. Desværre er den andel del decideret deprimerende.

6. Den næste video bliver "Svinets hjerte" som er en lille hilsen til en gammel bekendt, som jeg har haft mere at gøre med end jeg nogensinde har haft lyst til.

7. Nu albummet næsten er færdigt prøver jeg at finde ud af hvordan jeg skal angribe det i forhold til at udsende det. Johnny.....

8. Der er en tunnel for enden af lyset...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar