søndag den 20. januar 2013

Se alle 7 videoer fra "Lejligheden til venstre"Den allerførste video lavet af Nic Spliffix fra Mixtapemusic. Røgskyer og noirstemning. Tracket får til pladen et gevaldigt løft i Adam Samplers sprøde mix.


Min første video (jeg ihvertfald lagde ud), og den er sgu stadig en banger. Trods det meget primitive udtryk og at jeg ikke helt havde styr på mit videoshit endnu fanger den her essensen af sangen meget godt. Shiiiit, jeg kan stadig selv finde på at se den her."Svinets hjerte" er filmet med greenscreen. Jeg havde til formålet indkøbt en pose svinehjerter, og jeg sætter virkelig pris på at folk fik bæmund over den her video. Jeg har planer om at lave en i samme stil senere, men naturligvis meget vildere, ikke mindst fordi jeg er blevet langt bedre.


"Vindueskigger" er filmet i "Makkerly", som er vores kolonihavehus. Dvs. noget af den er filmet for meget lang tid siden, da det er en old school pornofilm der er blandet ind i det. Min dude Evoplex har stået for beat, grafik og cover, og den er den første rigtige single fra "Lejligheden til venstre". Den er desuden på iTunes og Spotify. Tjektjek. Dubstep blandet med rap lidt i stil med den nye Muggs plade.


"Gråhåret spåkone" var der en god del der tjekkede op for, og jeg synes i al beskedenhed den er den fedeste video jeg har fået lavet måske bortset fra undertegnede. Den blev desuden spillet i Tue Tracks radioprogram på P6.


"Sort musik" er anden single og den her video er jeg også virkelig stolt af. Det er også den vi har lagt mest arbejde i. Den er inspireret af min maestro David Lynchs film "Lost highway". Også på iTunes og Spotify.


Version 2 af "Sort musik" der featurer Patrick B, Mortito, DeubleEe og Nixen, mere noget ambienttypehorrorshit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar