mandag den 13. maj 2013

"Lejligheden til venstre" kom til live for første gang på Sweet


Sidste torsdag var jeg på Råhuset ved Halmtorvet og for første gang nogensinde spille numre fra mit seneste opus "Lejligheden til venstre". Det var den gode Bawl Disney der havde sendt bud efter mig. Ganske vist får jeg jo vanvittig mange tilbud om at komme ud og spille. Faktisk er det nonstop, så jeg ofte skifter telefonnumre og den slags, men den her sagde jeg ja til af den simple grund at det er gode gamle Bawl. Udover mig var de optrædende Det Blir Grimt, Stektflesk og MC Saft (DJ Rynkeby havde desværre meldt afbud på grund begyndende ledegigt efter for meget scratcheri) Backwords Institutions og Sten P.

For de cirka 15 mennesker spillede jeg følgende sæt

Dødvægt
Vindueskigger
Ingen melodi
Sort musik del 1 og 2
Anden til venstre

Nu skriver jeg ganske vist cirka hele prangende 15 mennesker men jeg tror jeg talte mindst 3 walkouts under "Ingen melodi", men på den anden side hvad fuck havde jeg selv forventet. Det understreger min teori om at det er et nummer der skiller fårene fra bukkene, eller i det mindste at det er et nummer folk virkelig hader af hele deres hjerte.

Jeg spillede Sort musik part 2 med fuldt lineup bestående af Patrick Chan og kasperbroue. Desværre var min dude Aeon MIA (noget med lårtykke blodstråler der stod ud af hans fod, med andre ord bare endnu en dag på kontoret) og DeubleE havde været så rar at tage hans plads og bustede verset fra "Adrenalin marathon".

En god aften trods sparsomt fremmøde (business as usual) og bagefter havde mig og unge Deuble den vildeste cypher kørende med de dope drenge fra Backwords Institutions. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar