mandag den 25. marts 2013

Modgift "Dine beats part II" ny video inden "Lejligheden til venstre" dropper 09/04/13Så kommer endelig den dag jeg har set frem til længe, hvor "Lejligheden" dropper den 9. april 2013 cirka 9 år efter min første rigtige plade (onde tunger vil måske påstå at den var knap det) Blodsbrødre Skab dig EPen. Så kan jeg endelig brøste mig med at have et rigtigt soloalbum på CVet.

Her er en lille promovideo, hvor jeg ripper 8 danske beats. Rent faktisk er den helt tilbage fra 2010, men lad være med at sig det til nogen, da jeg lader som om jeg lavede den igår.

Den slags jackin 4 beats aktivitet har jeg jo rodet mig ud i før, og det her er en art del 2 af "Dine beats" fra 2007 (ligger på youtube hvis du digger), som rent faktisk var min første video overhovedet, lavet af Michael videodude.

I "Modgift" har Valby Kubrick i vanlig artsy fartsy stil foldet sig ud under kraftig påvirkning af sig selv, og så har jeg klippet nogle gamle dope filmklip ind fra klassisk shit som "Den andalusiske hund" og Th Dreyers "Vampyr".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar