søndag den 21. april 2013

PTA kalder "Lejligheden til venstre" ekstremt lytteværdig

Så har det omvandrende hip hop leksikon også kendt som den morderiske stjernepsykopat PTA skrevet om "Lejligheden" på sin højst anbefalelsesværdige blog, hvor du blandt andet kunne læse om Mosell inden P3 "opdagede" ham. PTA gør sin ting, og ja det sagde jeg også inden han kastede venlige ord min retning.

Fuck derimod en del andre blogs, og det er specielt henvendt til dem der har en identitetskrise og ikke kan finde ud af om de er en musik eller modeblog. I ved hvem I er i små svin. Jeg har lyst til at droppe nogen navne, og det holder mig ikke tilbage at jeg er bange for de ikke vil skrive om mig, det er sgu mere bare whatsthefuckingpoint?

Jeg ved godt det er oppe i tiden (fuck et wack udtryk), men at være en hip hop blog version af det The minstrel show supportende Soundvenue (YEP de tenderer det småracistiske) er bare ikke fedt på nogen måde. Find nu fucking ud af om det er musik eller mode I vil skrive om. Det er i sandhed trist at de eneste musikmedier i Danmark er Soundvenue og Gaffa. Nå fuck det, det var en lille reklame eller hvad man kalder det. Tilbage til vores normale programflade....

PTA kalder Lejligheden ekstremt lytteværdig og samtidig mig for aparte, og det vælger jeg at tage som en kompliment selvom jeg godt ved at det er det ikke, når min mor kalder mig det (lidt for ofte). Desuden har Clemens skrevet at han digger tracket "Gråhåret spåkone" og det er sgu fedt, da som alle vel ved har lavet det track der var inspirationskilden til det klassikeren "Blåtonet gråzone".

Og jeg kan samtidig se at PTA han repræsenterer på noget JØWT shit. Those that tell don´t know those that know won´t tell...

Læs artikel her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar