onsdag den 23. marts 2011

I studiet med Pede B og Seest...I fredags var min ven Pede B forbi Mixtapemusic studiet, og lægge vokaler til et nummer til "Lejligheden til venstre". Dette er et af de sidste numre vi manglede at indspille. Pede B´s vers blev sindsygt fedt, og viser måske en lidt anden side af ham end folk er vant til at se. Jeg er ihvertfald mere end nede.

Tracket hedder "Sort musik", og er produceret af Adam Sampler, og det er sgu noget at glæde sig til. Det er blevet stinkende fedt, og jeg har de efterfølgende dage i studiet lige spillet det en gang om dagen, og det er helt sikkert en keeper. Noget shit man kan sidde og chille til med en ekstra sprød produktion.

Det skadede absolut ikke nummeret at min yndlingsreality TV stjerne og favorit R&B hip hop sanger Seest (skarpt efterfulgt af Sidney, dog ikke med sangen) på noget fuldstændig improshit sang nogle strofer henover tracket, da han var forbi studiet den anden dag. Seest er en for vild sanger, og det er super fedt at have ham indeover.

Vi er så tæt på at have alle vokaler i hus, og tracks begynder så småt at blive sendt til mix. Det har været en fucking produktiv uge, og vi har fået lavet crazy shit (shout out til Wryck og D, shoutout til K og Nic). Der er blevet lavet et remix af "Tilbage", som er helt ekstraordinært vildt og det skal helt sikkert ud på den ene eller anden måde.

Support original og kompromisløs musik, og bliv fast læser af “Lejligheden til venstre”. Dette gøres meget nemt ved at trykke på følg under sektionen “Faste læsere”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar