søndag den 29. maj 2011

Naughty By Nature live på Rust 15.05.2011

De gode gamle drenge fra Naughty By Nature gæstede København fornylig. Jeg var naturligvis i huset. Jeg er ikke meget for at gå nogle steder, og er forøvrigt også asocial, men jeg ville gerne genhøre en røvfuld klassikere.

Naughty By Nature leverede et brag af en koncert, og pløjede igennem "OPP", "The craziest", "Everythings gonna be alright", "Uptown anthem" "Guard your grill" min personlige favorit "It´s on" og naturligvis som afslutning "Hip hop hooray" til stor begejstring.

Med så mange store hits i kataloget gik de fra styrke til styrke, og man fik endog en lille smagsprøve på deres nye materiale. Men aftenen stod i retroens tegn, og der var hip hop piger med lyserøde caps på som var det 90erne igen. Og alt var præcis som det skulle være.

Vin Rock må nok betegnes som en af de hypemen nogensinde, med en fantastisk evne til at få publikum med. Treach så en anelse muggen ud i starten, men det var vist bare vanlig hip hop posturing og han leverede sgu varen. Blandt højdepunkterne var den eneste gode Tupac tribute jeg har oplevet (og der har kraftedme været mange) der blandt andet involverede at Treach hældte whisky ud over hans Tupac tatovering efter princippet "When i drink you drink". Dette ledte naturligvis over i deres Tupac tribute sang "Mourn you till I join you".

If you ain´t never been to the ghetto.....

2 kommentarer: