tirsdag den 10. maj 2011

Tyler the Creator - Goblin link


Årets mest hypede plade. Lever den op til den sindsyge hype? Jeg siger ingenting nu, men jeg har en anmeldelelse på vej på Rapspot. Jeg er vant til at folk stjæler mine idéer (shoutout til TBA), og det er fint, jeg har så mange alligevel. Derimod synes jeg det er ærgerligt når anmeldere går mere op i om de får en anmeldelse op hurtigt end at den er god (shout out til Tue "Underachiever" Sørensen fra Soundvenue, der har sygt store problemer med deres dækning af hip hop). Har i haft pladen i under 24 timer er I ikke klar til at skrive en anmeldelelse. Folk bruger årevis på at lave en plade, så bør man også behandle dem seriøst. Kom nu bitches..
Download

01 Goblin
02 Yonkers
03 Radicals
04 She
05 Transylvania
06 Nightmare
07 Tron Cat
08 Her
09 Sandwitches
10 Fish
11 Analog
12 BSD
13 Window
14 AU79
15 Golden

5 kommentarer:

 1. Ahh du har fuldstændig ret.. Man skal sgu lige have lidt respekt og lytte til albummet ordentligt.. Jeg har selv lige fået pladen ind af døren så jeg glæder mig virkelig også til at høre den.. Jeg glæder mig til at læse din anmeldelse.. Regner også selv med at skrive en anmeldelse for Goombay, så det bliver spændende at se, hvad vi får ud af den..

  Max

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Okay der gik vidst lige noget galt, jeg prøver igen:

  "Jeg er vant til at folk stjæler mine idéer (shoutout til TBA)" - hvad mener du med det? - jeg har da aldrig stjålet nogen af dine idéer? - eller er der noget jeg ikke ved?

  SvarSlet
 4. Hvad så TBA

  Jeg tænkte bare at du måske var inspireret af mig i den serie interviews du laver. Det er ikke noget. Jeg kunne også have skrevet shoutout til jokeren. Det er cool..

  SvarSlet
 5. H<r du hørt den nye Calito iøvrigt. Det er måske meget cool...

  http://lejlighedentilvenstre.blogspot.com/2011/05/calito-folk-som-dig-produceret-af.html

  SvarSlet